Waarom je moet kiezen voor een visgraat vloer

Tegenwoordig is er zo veel aanbod op het gebied van vloeren dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Welke vloer past nou wel en welke juist niet in de kamer? Deze vraag stelt iedereen zich af die op zoek is naar een nieuwe vloer. Omdat de vloer een grote bepaler is voor de sfeer in een kamer is het zeker verstandig om goed na te denken welke sfeer je graag wilt creëren in de kamer voordat je voor een vloer gaat kijken. In deze blog gaan we kijken naar waarom je voor een visgraat vloer zou kunnen kiezen.

Tijdloze vloer

Een visgraat vloer is erg sfeervol waardoor de vloer tijdloos is. Deze vloersoort zal nooit uit de mode raken. Mensen die erg bezig zijn met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen, kunnen ook zonder zorgen voor deze vloer kiezen. Vaak kiezen mensen voor deze vloer een unieke uitstraling heeft. Het is net even wat anders dan anders waardoor de vloer al een natuurlijke aantrekkelijkheid heeft. Wie wil nou niet een echte eye catcher als vloer.

Past bij elk interieur

Een tweede, en zeker geen onbelangrijke, reden om voor een visgraat vloer te kiezen, is de reden dat een visgraat vloer bij vrijwel elk interieur past. Wat veel verkopers van vloeren adviseren is om eerst een kleur vloer uit te zoeken en daarna pas alle meubels uit te zoeken. Zo weet je zeker dat je achteraf niet liever net een tintje lichter of donkerder had moeten kiezen. Tevens past een visgraat vloer dus bij bijna elke stijl. Alleen de kleur zal een belangrijke factor zijn bij het bij ontwerpen van je interieur.

Erg sfeervol

De derde en laatste reden is omdat dit type vloer erg sfeervol is. Met name in een wat grotere ruimte spreekt deze vloer erg aan. Door de wijze van leggen heeft de vloer een speelse uitstraling, waardoor de vloer een erg karakteristieke uitstraling geeft in een ruimte. Een ander voordeel van een visgraat vloer is dat het een bepaald optisch effect heeft op een ruimte. Een visgraat vloer maakt de ruimte namelijk optisch breder, waardoor de vloer een echte sfeermaker is.

De visgraat vloer is dus echt een eye catcher voor elke ruimte. Je bijna elke type vloer wel op deze manier leggen, zoals PVC vloeren, laminaat en hardhout. Bedenk eerst goed welke vloer en welke kleur je wilt, zodat je hier je interieur op aan kunt passen zonder er spijt van te krijgen omdat het net niet goed bij elkaar past.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog