Waarom zou je een entresolvloer aanschaffen?

Heb jij een magazijn en wil jij graag meer ruimte krijgen? Lees dan gauw verder, wij introduceren jou de entresolvloer! Dit is een bepaald mechanisme wat meer ruimte creëert in een magazijn. Dit is een vloer die in een magazijn gebouwd kan worden en hierdoor ontstaat er een extra verdieping, dus extra ruimte om goederen op te slaan!

Meer opslagruimte met een entresolvloer!
Stel, je groeit het magazijn uit met jouw bedrijf en hebt eigenlijk een nieuw magazijn nodig om alle goederen kwijt te willen, maar je bent de komende jaren nog gebonden aan deze aanbieder, wat moet je dan doen? Nadenken over het aanschaffen van een entresolvloer! Als je dit toevoegt aan het magazijn krijg je in één keer bijna het dubbele aantal aan ruimte waar van alles opgeslagen kan worden, tot een bepaald gewicht natuurlijk! Het is hierbij handig als je een bedrijf uitzoekt dat naast het leveren ook de entresolvloer komt monteren, dit is namelijk een erg specialistisch klusje en moet echt door een expert uitgevoerd worden, denk hier dus aan!
entresolvloer

Wat verder belangrijk is, is dat de vloer veilig genoeg is voor het gewicht en de hoeveelheid goederen die jij van plan bent hier kwijt te kunnen. Dit moet je dus goed overleggen met het bedrijf wat de entersolvloer aanlevert, wat vinden zij en welke entresolvloer bevelen zij de variant aan die hier het beste bij past. Het is verder belangrijk dat alles BMWT gekeurd is als je een entresolvloer aanschaft! Kom dus niet later voor verrassingen te staan en zoek alles van tevoren goed uit zodat je zeker bent dat je de juiste vloer aanschaft waar je jouw goederen op kwijt kan. Overleg dus goed met de experts en laat je adviseren bij het aanschaffen en plaatsen van deze vloeren. Ook zijn er veel verschillende designs mogelijk bij deze vloeren, ook hier kan je precies uitzoeken wat bij jouw bedrijf past.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.