Wasknijpers op meerdere manieren gebruiken

Een wasknijper is verkrijgbaar in diverse soorten, je hebt plastic wasknijpers, houten wasknijpers en deze kun je bij diverse winkels kopen maar ook online bestellen. Maar wist je dat wasknijpers ook gebruikt kunnen worden als een origineel relatiegeschenk? Je hebt de mogelijkheid om kleine maar ook grote houten wasknijpers te laten bedrukken met een originele tekst of om ze te laten graveren. Dit zijn erg leuke producten om als promotioneel geschenk in te zetten om je bedrijf meer naamsbekendheid te geven. Gebruik ze daarnaast ook als items om in je interieur te verwerken, bijvoorbeeld als een ophanger van handdoek of theedoek. Het zijn dus ook echt multifunctionele producten die ook als decoratie in je woonkamer gebruikt kunnen worden.

Gebruik ze  voor diverse doeleinden

Het grootste voordeel van de houten wasknijpers is dat je ze kunt gebruiken voor vele verschillende doeleinden. Ze zijn ook erg leuk om toe te passen in horeca gelegenheden, je kunt ze dan bijvoorbeeld gebruiken als menukaarthouder. Daarnaast kun je ze ook gebruiken op het kantoor als memohouder of in de wachtruimte van een dokter of tandarts. Daar kunnen ze fungeren als tijdschrifthouder. De mogelijkheden met de houten wasknijpers zijn eigenlijk dus eindeloos!

Iets onder de aandacht brengen

Vaak kan het erg nuttig zijn om door middel van een speciale aankondiging producten uit je assortiment onder de aandacht te brengen. Een andere manier om een product wat meer aandacht te geven doe je door het op een speciale manier te presenteren. Met een groot houten wasknijpertjes met gravure kun je de aandacht vestigen op verschillende producten. Het is een originele manier van het presenteren van dingen waardoor je zeker de ogen erop gericht krijgt. Laat de wasknijper op een bepaalde manier graveren waardoor het nog meer opvalt, door te kiezen voor een leuke tekst. Bekijk het aanbod in de webshop van Knijpertjes.

Handige relatiegeschenken

Deze originele relatiegeschenken kunnen gebruikt worden op allerlei manieren. Ze worden onder andere gebruikt om de kassabon mee te presenteren, maar daarnaast zijn ze ook ideaal om bij een geschenk te geven met een bepaalde tekst erop. Meestal staat er een tekst op zoals bedankt, of gefeliciteerd. Ze dienen dus perfect als relatiegeschenk en promotionele producten, en het mooie van de houten wasknijpers is dat ze ook met logo gegraveerd kunnen worden. De diversiteit van deze producten is dus groot en ze zijn erg handig want je kunt er op meerdere manieren gebruik van maken.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog