Beitsen is het aanbrengen van een laag op hout. Je kunt kiezen voor  doorzichtige beits, dit geeft dus geen kleur af. Wel valt de originele kleur meer op en ziet het er nieuw uit. Als je kiest voor beits die gekleurd zijn, kun je uit alle kleuren kiezen. Je kunt je tuinhuisje verven, maar ook een ander tuin meubelstuk kun je heel eenvoudig beitsen. Je begrijpt dit nu waarschijnlijk wel, maar wat is beitsen precies? Beitsen is het aanbrengen van een laag op een hout. Dit zorgt voor bescherming, doordat het in de hout trekt. Ook zorgt het voor een mooiere look. Is dit dan hetzelfde als verf? Nee, dit is het niet, want verf dringt niet in het hout en dat is bij beitsen wel het geval. Verf zorgt dan ook niet voor een bescherming laag.

Beitsen in de tuin

Er staan in je tuin vaak veel houten meubels. Misschien heb je wel een houten bank, tafel of wellicht een veranda. Het kan zijn dat deze meubels er niet meer zo mooi uit zien, omdat ze er al heel lang staan. Ook kan het door weeromstandigheden beschadigen. Daarom is het handig als je kunt beitsen. Beitsen is ook nog eens eenvoudiger dan verven. Ook droogt het snel op en kun je er heel lang van genieten. Een veranda beitsen is iets wat heel vaak wordt gedaan. Een veranda neemt vaak een groot deel van de tuin in beslag. Als het er niet mooi uit ziet is het interieur van de tuin ook stukken minder.

Waar kun je beits kopen?

Het is vaak lastig om deze producten in de winkels te kopen en daarom is het fijn dat je dit online kunt doen. Het enige, wat je hoeft te doen is op internet opzoek gaan naar beits voor hout. Je kunt het eenvoudig bestellen en als je een andere kleur wilt, kun je dit aangeven. Er wordt dan voor jou na de mogelijkheden gekeken en meestal kunnen ze je wel helpen met de juiste kleur. Er is ook veel interesse voor deze producten op de Duitse markt. MooseFarg.de is een aanbieder van houtverf in Duitsland en het is mogelijk om online diverse soorten zogeheten Naturfarbe te bestellen.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.