Wat is een systeemwand?

Een systeemwand is een wand die je kan verplaatsen. Dit is erg handig, omdat je op deze manier ruimtes in meerdere gedeeltes kan opdelen. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld van één ruimte meerdere ruimtes wil maken. Al meer dan 40 jaar maakt Brakel Totaal Project systeemwanden en daarom kennen veel mensen ons inmiddels. Wij maken de wanden in onze eigen fabriek en kunnen hierdoor ook maatwerk leveren. Verder zorgen wij ervoor dat de wanden duurzaam en innovatief zijn.

Op zoek naar een systeemwand?
Wij kunnen hem leveren! We kunnen van het begin tot het einde het project leiden voor je. Wij zullen van tevoren samen gaan kijken wat voor wand er nodig is dan maken wij het ontwerpen, produceren we de wand en daarna kunnen wij de wand ook nog eens voor je plaatsen. Als je een bepaalde wens hebt voor een systeemwand kunnen wij hiernaar kijken en het uitvoeren. Wij kunnen maatwerk leveren en daarom kunnen wij voor elk project een geschikte wand produceren. Wij hebben eigenlijk onbeperkt de mogelijkheid om de wand zo goed mogelijk aan te passen naar de wensen van de klant.

Brakel Totaal Project luistert naar de wensen van de klant
Wij vinden onze flexibiliteit en de wensen van de klant het belangrijkste bij Brakel Totaal Project. Onze formule is al sinds 40 jaar een enorm succes! De systeemwanden hebben vele toepassingen. Wij hebben bijvoorbeeld voor bankinstellingen, rechtbanken, kantoorgebouwen, horeca gelegenheden, mediabedrijven en overheidsinstellingen een systeemwand geleverd. Wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan snel een kijkje op onze website! Als je een vraag heb kan je contact opnemen met ons! Je kan ook contact met ons opnemen als je graag een afspraak wil maken om de mogelijkheden te overleggen voor jouw project! We horen het graag!

 

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Comments are closed.