Infoblogger

Wat moet je weten over de Viaplay kosten?

Share Article

Vandaag de dag kunnen we vaststellen dat er op de markt een behoorlijk aantal verschillende streamingdiensten zijn terug te vinden. De bekendste van allemaal luistert natuurlijk naar de naam Netflix. Dit gezegd hebbende is het zo dat ook heel wat andere bedrijven er inmiddels voor hebben gekozen om een eigen streamingdienst te lanceren. In ons land is het zo dat je eveneens kan kiezen voor de streamingdienst Viaplay. Wanneer je van plan bent om hier een abonnement op te nemen spreekt het voor zich dat je een goed beeld zal willen hebben van de Viaplay kosten. Ben jij ook benieuwd waar je op dit vlak rekening mee moet houden? Dan dien je zeker verder te blijven lezen.

Wat is het aanbod van de streamingdienst Viaplay?

Voordat we dieper ingaan op de Viaplay kosten waar je rekening mee zal willen houden is het natuurlijk ook niet onbelangrijk om even te kijken naar het aanbod van deze streamingdienst. Wat dit betreft spreekt het voor zich dat er een keuze kan worden gemaakt tussen tal van verschillende films en series. Op moment van schrijven kan je een keuze maken tussen zomaar even meer dan 800 verschillende titels. Dit zorgt ervoor dat je al over een zeer mooi pakket beschikt met films en series in de meest uiteenlopende genres voor op eender welk moment. Voor heel veel mensen die ervoor kiezen om een Viaplay abonnement af te sluiten geldt echter dat ze dit toch vooral doen voor het sportaanbod. Ook verschillende sporten zijn inbegrepen in de Viaplay kosten. 

Ook een interessante keuze voor sportliefhebbers is Viaplay kosten

Voor heel wat mensen geldt dat ze de Viaplay kosten met veel plezier betalen omdat ze op die manier kunnen genieten van al hun favoriete sportwedstrijden. Het moet dan ook gezegd dat er in het aanbod van Viaplay inderdaad heel wat uiteenlopende sporten zijn inbegrepen. Denk hierbij aan:

  • Formule 1;
  • Voetbal uit de Engelse Premier League;
  • De spannendste darts wedstrijden;

Ondanks het feit dat er een zeer mooi sportaanbod is inbegrepen in het abonnement van Viaplay moet het gezegd dat er ook zeker aan de jongste kijkers is gedacht. Wanneer je, je gaat verdiepen in de Viaplay kosten wordt namelijk eveneens duidelijk dat er een keuze kan worden gemaakt uit tal van verschillende leuke titels voor kinderen. Ook zij kunnen zich dus met zekerheid vermaken met deze streamingdienst. Dit is zeker ook een goede reden om er een abonnement op af te sluiten. 

Hoeveel bedragen de Viaplay kosten?

Je bent uiteraard op deze pagina terecht gekomen om een goed beeld te krijgen van de Viaplay kosten waar je rekening mee moet houden. Wat deze kosten betreft kan je er rekening mee houden dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen twee verschillende formules. Als abonnee heb je namelijk de mogelijkheid om te kiezen tussen de volgende mogelijkheden:

  1. Een maandelijks opzegbaar abonnement;
  2. Een jaarlijks opzegbaar abonnement; 

Op moment van schrijven is het zo dat je voor het maandelijks opzegbaar abonnement rekening moet houden met een kostprijs van 15,99 euro. Voor het jaarlijks opzegbaar abonnement geldt een kostprijs van 13,99 euro per maand. Op deze manier kan je aanspraak maken op een korting van 12,5 procent op jaarbasis. Voor welke optie jij gaat kiezen is uiteraard volledig aan jou.

Misschien ook interessant voor jou?

Overig

Animatie: hoe werkt het?

Animatie is een fascinerende kunstvorm die de manier waarop verhalen worden verteld en inhoud wordt gepresenteerd, heeft getransformeerd. Van televisiecommercials tot educatieve video’s en alles