Welke kledingstijl past bij jou?

Welke kledingstijl past bij jou?

Altijd lastig, het kiezen van een kledingstijl die écht bij jou past. Het allerbelangrijkste van het kiezen van kleding is dat jij je er goed in voelt. Of dit nou een klassieke, sportieve of een hippie kledingstijl is, maakt niks uit. Hier een aantal voorbeelden die jou op weg kunnen helpen bij het kiezen van een kledingstijl die het beste bij jou past.

Gamine

De gamine kledingstijl kenmerkt zich door de stoere en praktische uitstraling. Hoewel deze kledingstijl zich kenmerkt door de praktische uitstraling gaat deze stijl wel mee met de mode. Vrouwen die voor de gamine kledingstijl gaan dragen graag wat stoerdere kleding en kan ook wel als een beetje ondeugend getypeerd worden. Korte jasjes, sportieve schoenen en zo hier en daar een uitbundige kleur zijn typische onderdelen van de gamine kledingstijl.

Klassiek

De klassieke kledingstijl kenmerkt zich door een naturelle uitstraling met zachte kleuren en een frisse look. Kenmerkende woorden voor de klassieke stijl zijn elegant, verzorgd, professioneel en tijdloos. Vrouwen met deze kledingstijl dragen kleding van goede kwaliteit die goed aansluiten. Tevens is de hele outfit met elkaar gematched, kortom alles past bij elkaar. Deze stijl zal nooit uit de mode zijn door de neutrale uitstraling.

Romantisch

De romantische kledingstijl is wat flamboyanter dan de vorige twee stijlen. Hoewel de kleuren in deze kledingstijl veelal zachte kleuren zijn, houdt de vrouw met een romantische kledingstijl van pofmouwen, strikjes en kant. Het kenmerkende aan de romantische stijl is het oog voor detail, vrouwelijke uitstraling en sensualiteit. Tevens houden vrouwen met de romantische stijl van accessoires, zoals bloemen, sjaals en sieraden.

Creatief

De creatieve kledingstijl kenmerkt zich door haar kunstzinnigheid. Vrouwen met deze kledingstijl dragen vaak wat aparte kleding en zien deze kleding dan ook als kunstvorm. Vaak zijn zij voorlopers op bepaalde trends.

 

Uiteindelijk maakt het niet zo veel uit welke kledingstijl je kiest. Een fijn en zeker gevoel bij de kleding die je draagt is het allerbelangrijkst. Of dit nou een Basic T-shirt is of een fleurige trui, als je je maar op je gemak voelt.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog