Wintersporten dicht bij huis? Het kan.

 

De februarimaand is weer aangebroken. Voor veel mensen is dit weer een reden om de ski’s aan te trekken en af te reizen naar de verre pistes in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk of Zwitserland. Zeker een leuk vooruitzicht…maar je hebt natuurlijk nog wel die ellenlange autorit voor de boeg….bah!

Heb je geen zin in langdurig auto zitten dan zijn er uitstekende alternatieven om toch van wintersport te genieten. Winterberg (Duitsland) bijvoorbeeld, als een van de dichtstbijzijnde pistes. Nog makkelijker: reis gewoon af naar een van de ski-indoorhallen bij jou in de buurt. De knisperende sneeuw ligt dichterbij dan u denkt! Weten waar je het beste terecht kunt en waar je ook nog eens aantrekkelijke Nappas kortingen krijgt? Lees dan vlug onze blog.  

Snowplanet: erg cool

Woon je in Amsterdam of in de omgeving? Hupsakee….pak snel je ski’s en ga snel naar Snowplanet in Spaarnwoude! Terwijl jouw vrienden nog in de auto zitten opweg naar hun favoriete wintersportlocatie, sta jij al op de piste!

Snowplanet is niet zomaar een skihal, in dit coole wintersportparadijs zijn liefst twee indoorpistes. Je kunt dus als beginner of gevorderde gemakkelijk een afdaling doen. De steile piste is maar liefst 230 meter hoog! Genoeg uitdaging dus voor skiërs. Op de kleinere piste kun je uitstekend jouw bocht- en remtechniek oefenen. Wil je na het skiën de rode oren en koude neuzen opwarmen? Dan kun je nog even voor een drankje of wat eten terecht in restaurant The Lodge of op het Grill & Fondue Square. Oh ja….Snowplanet is het gehele jaar open.

Skisensatie in Zeeland

Dacht je dat er in Zeeland niets te beleven is? Dan heb je het mis. In Terneuzen kun je als skiër of snowboarder jouw hart ophalen in een skihal waar kraakverse sneeuw op jou ligt te wachten. In het uitdagende Funpark kun je jouw uitdaging aangaan op diverse rails en schansen. Maak je dag hier compleet door na afloop nog een drankje te doen of iets te eten. Skidôme Terneuzen is overigens ook het gehele jaar open.

Multifunctioneel skicentrum

Ben jij een échte wintersportliefhebber? In skidôme Rucphen kun je meer dan alleen maar skiën. Dat maakt wintersport natuurlijk helemaal leuk. In dit gezellige Brabantse dorpje kun je op één en dezelfde plek ook terecht op de schaatsbaan en daarnaast is er nog veel meer winterpret. GlowGolf bijvoorbeeld. Tijdens deze unieke minigolf beleving speel je het spel in een waanzinnig Noordpool decor. Of wil je juist een potje ijskarten? Het kan allemaal in Skidôme Rucphen.

Montana: 7000 m² sneeuw

Tot slot biedt Nappas ook korting in het Montana Snowcenter, in de buurt van Valkenswaard. Ideaal voor de beginnende skiër en snowboarder. Op een aparte lespiste kun je het uitstekend leren. Ook voor de meer gevorderde skiër is er voldoende uitdaging op de bijna 7000 m² sneeuw. Uitdagende hellingen, een buckelpiste en een bigjump zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog