Zo kan je goedkoop internetten op vakantie!

De zomer komt er weer aan en je kan niet wachten om op vakantie te gaan. Er zijn wel een aantal dingen die je van tevoren moet regelen. Ook wil jij ondanks dat jij op vakantie bent, toch bereikbaar blijven voor familie en vrienden. Wil jij weten hoe jij op een goedkope manier kunt internetten? Dat lees je in dit artikel.

Prepaid

Veel mensen denken: waarom een prepaid simkaart kopen? Er zitten dus heel veel voordelen aan bij het kopen van een prepaid simkaart. Bij een prepaid simkaart betaal je vooraf een bedrag en voor dat bedrag kan je bellen, sms’en en internetten. Als je door je tegoed heen bent kan je niet meer bellen, sms’en en internetten. Je weet dus van tevoren precies wat je uitgeeft. Het fijne aan een prepaid simkaart is ook dat je niet aan een abonnement vast zit en je kunt overstappen wanneer je maar wilt.

Sim only

Als je als een sim only abonnement hebt en je hebt geen of weinig internet in je bundel, dan kan jij jouw abonnement aanpassen zodat je genoeg kunt internetten op vakantie. Zo ga je niet over je bundel heen, dit kost vaak veel geld. Een maand erna kan je het abonnement weer naar beneden aanpassen. Met een sim only betaal je per maand een vast bedrag. 

Wifi

Als je helemaal geen internet bundel hebt en je hebt er ook geen behoefte aan, dan zijn er natuurlijk nog andere opties om wel even van het internet gebruik te kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan wifi. Er zijn altijd wel restaurants, supermarkten of internetcafés waar ze wifi hebben. Vaak is dit ook nog is gratis. Het kan ook zo zijn dat je bij bepaalde horecagelegenheden moet betalen voor de wifi. Je kan van tevoren alvast uitzoeken waar je gebruik kunt maken van wifi in jouw vakantieplaats. 

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog