Zuiver-LED-it-be lampen

Binnen de collectie Zuiver lampen is er al enige tijd een bijzonder product op de markt. We hebben het over de Zuiver-LED-it-be lampen. De naam verklapt al dat deze mooie designlampen gebruikmaken van LED verlichting. Op zoek naar een bijzonder exemplaar van alle Zuiver lampen? Dan komt dit model erg goed uit de bus.

 

Het fysieke voorkomen van de Zuiver-LED-it-be lampen trekt ook erg de aandacht. De omlijning is bijzonder. Het design zorgt voor een onderscheidend karakter binnen de collectie van Zuiver lampen. Zo is de LED-it-be vloerlamp LED iets moderner dan veel andere Zuiver vloerlampen, die een wat meer klassiek uiterlijk hebben.

 

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk. De oprichting van het merk vond in 1998 plaats. De kernwaarden van het designlabel Zuiver zijn puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook kenmerkend voor de collectie. In de twee decennia dat Zuiver nu bestaat hebben de ontwerpers gezorgd voor een imposante collectie. Die bestaat onder meer uit Zuiver banken, tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl is ontstaan omdat de designers uit verschillende windstreken komen. Inmiddels heeft Zuiver zeven kantoren over verschillende landen.

Zuiver geweten

Iedere lamp uit de Zuiver LED-it-be serie is gemaakt van natuurlijk materiaal. Naast het gebruik van materialen als hout en textiel, zijn er tevens in de Zuiver LED-it-be producten de nieuwste led-technieken verwerkt. We noemen een voorbeeld: de lichtstrips in de wandlamp van de serie zijn zo goed als verborgen in het ontwerp. Het lijkt daardoor niet alsof je alleen naar de omlijning van de lamp kijkt.

De Zuiver LED-it-be tafellamp verbruikt weinig energie. Dat is ook wel prettig voor je portemonnee. Zo hou je meer geld over. Toch geeft deze lamp voldoende licht. De kwaliteit is dus gewaarborgd.

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email

Reageer op deze blog